Start
Våra utbildningar
Superkursen
NYHET! Coaching
KURSDATUM!
Årsprogrammet
Onlinebokning
Satyam F. Hougen
Kontakta oss
Villkor och info
Deltagares feedback
Sedonametoden
Webshop
Utvecklingsresor
Din mysvecka
Nyhetsbrev
Senaste nytt!
Gästprogrammet
Historia
Fotogalleri
Mässor
Övriga länkar   Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 

 

KONTAKTUPPGIFTER OCH PRAKTISK INFORMATION OM ENGLAGÅRD

Kontakta gärna oss för mer information angående våra utbildningar. Vi sänder dig gärna broschyr och informations CD!
Här går det också bra att anmäla sig till någon av årets utbildningar. 
 

FÖR INFORMATION OCH BOKNINGAR RING BOKNINGSCENTRALEN:

0583 - 12324*
 (från utlandet +46 583 12324)
Vardagar mellan 11.00-13.00

*INFORMATION OCH BOKNINGAR GÄLLANDE SUPERKURSEN: 0582-50050 Vardagar 9.00-14.00

Vi svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser och utbildningar, vi kan även svara på dina frågor om boende, aktuellt kalendarium m.m.
Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på ovanstående nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan.

Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar:  0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)


Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig eller
klicka här för att beställa broschyr online!


NÄR DU VILL SÄNDA OSS ETT MAIL:

Frågor om Englagårds utbildningar eller årsprogram eller vill beställa broschyr eller om du har kvarglömda saker eller andra frågor: info@englagard.se 
Har du frågor gällande beställningar som du gjort i Englagårds webshop: shop@englagard.se VAR LIGGER ENGLAGÅRD?
Englagård ligger i Åsbro mellan Askersund och Hallsberg. Adress till kursgården är Åshammarsvägen 18, 694 94 Åsbro
 

BOENDET

I kurspriset ingår boende i ett flerbäddsrum där det finns fyra-sexbäddar. Du kan även boka ett enkelrum eller tvåbäddsrum om du har någon att dela rummet med. Ring oss i god tid för att meddela i fall du vill ha ett tvåbädds eller enkelrum. Om du vill komma och bo en natt extra före eller efter kursen så är priset 390 kr/natt + eventuellt enkelrumstillägg.

Det du behöver ta med är sängkläder (påslakan, lakan och örngott), handduk samt enklare, sköna kläder. Du kan också lägga till beställa "BÄDDAT + 280 kr EXTRA!" för 280 kr extra så är din säng bäddad när du kommer och det ingår då även ett par handdukar. Många uppskattar detta då de slipper bära med sig massa extra packning.
Du kan även hyra sängkläder av oss för 100 kr extra, vill du hyra sängkläder och handdukar så är priset 130 kr.

Tvåbäddsrum (dessa logipriser gäller under alla utbildningar förutom Superkursen där dygnspriset är 200 kr/natt)
1-3 nätter = 150 kr/natt och person
4-5 nätter = 125 kr/natt och person

Enkelrum
1-3 nätter = 300 kr/natt, (dessa logipriser gäller alla utbildningar förutom Superkursen där dygnspriset är 400 kr/natt)
4-5 nätter = 250 kr/natt,

Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information.
Tilläggskostnad för en extra natt är endast 300 kr + ev. tillägg för tvåbäddsrum eller enkelrum

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika.
 

MATEN:

Maten som serveras på våra utbildningar är huvudsakligen vegetarisk. Är du vegetarian så får du alltid ett vegetariskt alternativ. Ungefärliga mattider: frukost serveras kl. 9.00, lunch kl.13.00 och middag kl.18.00. Läs mer om schemat längre ner på denna sida. Glöm inte att informera oss i god tid om eventuella allergier.


Bild från Englagårds nya matsal.BOKA KURSEN DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen på snabbast sätt kan du göra det genom att fylla i ett enkelt online formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt på Hallsbergs tågstation kl 17.30 när kursen startar 18.00. På söndagen är du tillbaka senast på stationen klockan 17.00,. (Senast 16.00 för norgeresenärer då deras tåg går 16.16 till Oslo,) 
NYHET!
För att bli upphämtad måste du efter du beställt din tågbiljett i god tid maila eller ringa till bokningscentralen (0583 - 123 24) och uppge dina tåguppgifter och ankomsttid. Mailadressen för detta är: info@englagard.se 

NÄR DU BOKAR ONLINE OCH RESER MED TÅG KOLLA MED OSS FÖRST SÅ DU HAR FÅTT EN PLATS INNAN DU BOKAR DIN BILJETT!

BOKA ENKELT OCH SNABBT ONLINE GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK (länken gäller ej Superkursen*)

*OM DU VILL BOKA UTBILDNINGEN "SUPERKURSEN" MED SATYAM SÅ LÄS PRESENTATIONEN OCH BOKA LÄNGST NED PÅ FÖLJANDE WEBSIDA: https://www.retreat.nu/superkursen.htm

Alla kursanmälningar sker via telefon och bokningscentralen eller via vår onlinebokning!
 

Vår adress är: Englagård Livszentrum, Åshammarsvägen 18, 694 96 Åsbro, SVERIGE

 

Bekräftelse och betalning

Du bekräftar din egen anmälan genom att betala in anmälningsavgiften på 500 kr snarast med det inbetalningskort som vi skickar ut tillsammans med en bokningsbekräftelse. Det resterande beloppet av kursavgiften betalas in så snart som möjligt, dock senast två veckor innan kursstart, om inget annat blivit överenskommet. Vårat BG är 5755-9593, betalningsmottagare är "Nothingness" som är namnet på vårat företag. Du kan även betala till Englagårds Swish: 123 6905 772 (Hougen EF)

Vi har en även en butik där du finner bland annat rökelser, aromalampor, smycken, indianhantverk, kläder, böcker, cd-skivor m.m. Butiken  hålls öppen vid flera tillfällen under kurs. Vi har möjlighet att ta betalt med kort. En del av butikens innehåll finner du även i vår web-shop.

Ring oss gärna om du har några frågor på tel.nr 0583-12324 Vardagar 11-13 Om vi inte svarar så tala in ett meddelande så ringer vi tillbaka! Om du är intresserad av att få nyhetsbrev & specialerbjudanden via mail så lägg till din e-mail adress på våran mailing-lista du deltar du i olika utlottningar om presentkort m.m.

Droger och mobiltelefoner

Det är inte tillåtet att ta med sig eller att nyttja alkohol under de dagar som du är här då Englagård är ett alkoholfritt område. Eventuell rökning sker endast på anvisad plats så inga andra behöver uppleva cigarettrök då flera av våra deltagare är allergiska. Om du är under behandling av psykolog eller motsvarande eller tar psykofarmaka ansvarar du för att berätta detta för oss så vi kan ta speciell hänsyn till detta. Vi förbehåller oss rätten att neka personer att delta i våra kurser om vi gör bedömningen att deras psykiska balans inte lämpar sig för ett deltagande. Vi ber dig om att stänga av eller ha din mobiltelefon på ljudlös under kurspassen.

Religion och sekterism

Vi önskar vara en mötesplats bortom religioner och sekterism. Vi som bor och arbetar har ingen speciell religion. Vår verksamhet är heller inget behandlingshem för psykiska sjukdomar och som kursdeltagare eller gäst ansvarar du  för din egen hälsa och välbefinnande under och efter kursen.  Förutom våra drogrestriktioner har vi inga krav på hur du ska vara och vad du ska göra när du är hos oss. Ingen meditation eller övning är obligatorisk och du kan när som helst välja att göra något annat än det som erbjuds.  Morgonmeditationen är klockan 8.00 men känner du att du vill ta sovmorgon så är det du som bestämmer. Många av våra kursdeltagare har uttryckt just detta att de har uppskattat att de får vara den som de är, att slippa behöva gömma sig bakom några tillgjorda masker för att behaga omgivningen.

Schema- exempel på hur en dag kan se ut då det är kurs:

08:00-09:00 Meditation

09:00-10:30 Frukost

10:30-13.00 Kurspass

13:00-14:00 Lunch / Ledig tid för att vara ute i naturen eller ta någon behandling

14:00-16:00 Kurspass

16:00-17:00 Ledig timma

17:00-18:00 Meditation

18:00-19:00 Middag

19:00-20:30 Kurspass

20:30-21:00 Kvällsfika

21:00-22:30 Filmvisning (för de kvällspigga)
 

Missa inte att läsa lite om tidigare deltagares egna upplevelser i Englagårds gästbok

VÄLKOMMEN TILL OSS!