Start
Våra utbildningar
Superkursen
NYHET! Coaching
KURSDATUM!
Årsprogrammet
Onlinebokning
Satyam F. Hougen
Kontakta oss
Villkor och info
Deltagares feedback
Sedonametoden
Webshop
Utvecklingsresor
Din mysvecka
Nyhetsbrev
Senaste nytt!
Gästprogrammet
Historia
Fotogalleri
Mässor
Övriga länkar   Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 


80% AV SUCCÉ ÄR ATT VARA PÅ PLATS - BOKA DIN KURS NU!

Kontakta gärna oss för mer information angående behandlingar och utbildningar. Här går det också bra att anmäla sig till någon av årets utbildningar 

Alternativ 1: BOKA KURSEN ENKELT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen på snabbast sätt kan du göra det genom att fylla i ett enkelt online formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt på Hallsbergs tågstation klockan
17.30 när kursen startar 18.00. På söndagen är du tillbaka senast på stationen klockan 17.00. OBS! Efter du beställt din tågbiljett behöver du i god tid sända oss en e-post eller ringa ENGLAGÅRDS KONTOR med dina tåguppgifter och ankomsttid för att bli upphämtad. E-postadressen för detta är: info@englagard.se 

Om du kommer med tåg andra tider än då vi hämtar har du två möjligheter:
1: Buss 704 från Hallsberg resecentrum till hållplats "Missionshuset" Från Åsbro affären kan du sedan antingen ta taxi med Åsbro taxi. Förhandsbeställes på telefon: 0582-500 55 eller om det är fint väder och du har en liten packning kan du även gå till Englagård och detta tar ca 15 minuter.
2: Taxi direkt från Hallsberg resecentrum till Englagård, Åshammarsvägen 18, Västra å, Åsbro. Pris för detta är ca 340 kr. (år 2020) Kan beställas hos Hallsberg taxi 0582-61 10 00

BOENDE
Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 200 kr/natt och person, 4-6 nätter = 150 kr/natt och person, eller i enkelrum (1-3 nätter = 400 kr/natt, 4-6 nätter = 300 kr/natt.)
Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr)
Du kan även hyra ett "paket" med sängkläder och handdukar för 130 kr om du vill slippa packa med dina egna.
Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn i bokningsformuläret.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är 390 kr + ev. tillägg för tvåbäddsrum eller enkelrum.)

NÄR DU BOKAR ONLINE OCH RESER MED TÅG KOLLA MED OSS FÖRST SÅ DU HAR FÅTT EN PLATS INNAN DU BOKAR DIN BILJETT!

BOKA ONLINE NU GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK

Alternativ 2: RING ENGLAGÅRDS KONTOR:
Lyft t
elefonluren och ring: 0582 - 50050 (från utlandet +46 582 50050) Vardagar mellan 11.00-13.00
finns Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig eller beställ broschyr online. Klicka Här!


Telefon till Englagård Livszentrum detta telefonnummer kan du givetvis även ringa när det gäller andra ärenden.