Start
Våra utbildningar
Superkursen
NYHET! Coaching
KURSDATUM!
Årsprogrammet
Onlinebokning
Satyam F. Hougen
Kontakta oss
Villkor och info
Deltagares feedback
Sedonametoden
Webshop
Utvecklingsresor
Din mysvecka
Nyhetsbrev
Senaste nytt!
Gästprogrammet
Historia
Fotogalleri
Mässor
Övriga länkar   Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 

 
GÄSTPROGRAMMET - För dig som vill vara på Englagård under en längre period.Gästprogrammet är speciellt utformat för dig som är intresserad av att komma och stanna en lite längre period för att göra en större utveckling med dig själv, delta i flera olika utbildningar samt att hjälpa oss med praktiska sysslor på Englagård. Du kan påbörja din "månad" närsomhelst vilket innebär att om det passar dig bättre att delta 9 juni-8 juli istället för en vanlig kalendermånad så går det bra.

Ordinarie pris för gästprogrammet är 2900 kr/månad. I priset ingår del i flerbäddsrum, tillägg för enkelrum är 2000 kr/mån (vid mån av plats) I priset ingår även frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika i samband med Englagårds olika utbildningar samt fri tillgång till de flesta av de kurser som leds av Satyam såsom olika retreats, kurser eller mediumutveckling/mediumläger. Andra kursledares utbildningar ingår inte men de kursledare som ibland hyr Englagård för att arrangera egna kurser ger ofta deltagare på gästprogrammet en rabatt på kursavgiften. Du kan delta i detta program i en period från ett par dagar upp till en månad eller mer (minst 10 dagar i samband med utbildning eller retreat). För kortare vistelse än en månad är dygnspriset 200 kr. (se tabell nedan)  Senaste informationen om priser och vad som ingår finner du längst ned på denna sida!

 

Bild på Henriksgården där vi har olika sovrum till kursdeltagarna.

 

 Mellan klockan 09.00-13.00 fem av veckans dagar hjälps de på gästprogrammet med olika dagliga sysslor. (karma meditation) Det kan vara allt från städning, matlagning när det är kurs, renovering, gräsklippning eller skötsel av parkens blomsterrabatter. Dessa tider varierar något under veckor när det är kurs då exempelvis en del av timmarna kanske ligger senare på dagen.

 

80% av succé är att vara på plats - satsa på dig själv och din utveckling!

Ett par kilometer från Englagård finns ett naturreservat med vandringsleder runt Dovre tre sjöar. Dock behöver man inte ta sig flera kilometer för att finna fin natur då naturen runt vårt Livszentrum är idyllisk med underbara promenadstigar i skog och mark. Det är bara ett par hundra meter till badplats.

 

Badplatsen, att sitta på en filt på gräset och se solen gå ned....
(Bryggorna är numera borttagna.)

En del av våra tidigare kursdeltagare hyr egna hus eller lägenheter runtomkring i närheten av Englagård. Tidigare hade vi ett kollektivt boende där man kunde ansöka om att bli fastboende men detta slutade vi med under hösten 2006 så därför erbjuder Englagård Livszentrum inget kollektivt permanentboende längre.

 

Frukostbuffé - I gästprogrammet ingår mat i samband med Satyams kurser.
Här ser du bilder från Englagårds nya mysiga matsal.

 

Du har även möjlighet att under din vistelse boka tid hos våra terapeuter för olika behandlingar såsom: healing, seanser, detox-fot spa, tarotläggningar, sessioner för att bli av med rädslor, fobier eller besvikelser, helkropps-aurabild med personlig tolkning, kristallbädd, debug the bugs m.m. Priser för dessa individuella behandlingar varierar från terapeut till terapeut.

Englagård Livszentrum ligger i västra å som är en del av samhället Åsbro. Det är bara 9 km till Hallsberg som har en järnvägsstation. En del deltagare på gästprogrammet tar tåget till Hallsberg där vi kostnadsfritt hämtar upp dem. De flesta kommer med bil men en del väljer att ta flyget till Örebro som ligger ca 4 mil från Englagård för att bli hämtade där. Från oss är det 22 mil till Stockholm, 26 mil till Göteborg och 34 mil till Oslo.

 

En del av parken med lusthuset, kärleksgården och rosor.

Det som många uppskattar med att vara ett tag på Englagård är att man får vara den som man är. Vi har en gästbok som närmast är som ett konstverk. I den kan man läsa vad Englagård har betytt för flera hundra människor.


Viktiga v
illkor för att kunna delta på gästprogrammet.

Då du under en längre tid kommer spendera mycket tid med oss andra här och kommer ingå i Englagårds inre team är det väldigt viktigt att du har en bra inre balans och således kan hjälpa till med att sprida positivitet och inspiration till människor som du kommer att vara i kontakt med. De sysslor som du kommer att ha måste du vara i balans för att kunna utföra.  Du kommer oftast assistera någon med exempelvis matlagning men ibland kommer du att ha det fulla ansvaret över exempelvis en middag till 20 personer. Recept och idéer och mängd hjälper vi givetvis till med i förväg vid planering av veckan. Just detta med eget ansvar är något som många av våra tidigare deltagare växt oerhört mycket av att få ha.

Gästprogrammet är endast öppet för tidigare kursdeltagare eller andra människor som vi träffat och känner sedan tidigare. Har vi inte träffat dig tidigare behöver du först komma på ett personligt besök och presentera dig så det blir bra för både dig och oss. Om du känner dig psykiskt obalanserad är gästprogrammet inte ett alternativ för dig men vissa av våra olika utbildningar kan passa bättre istället. Ring oss gärna om du har frågor så kan vi prata mer om detta: Bokning och information: 0583 - 123 24 (vardagar 10-13)
 

 

Mer fakta om gästprogrammet:

Logi i flerbäddsrum

Ingår  Vid bokning av två platser på gäst-programmet ingår ett eget tvåbäddsrum till Er.

Enkelrum

Ingår inte men kan beställas, se priser nederst.

Frukost

Ingår i samband med att Englagård har kurser och det lagas frukost här.

Tillgång till kök i kärleksgården för egen matlagning av mat.

Ingår

Lunch & Middag

Ingår i samband med att Englagård har kurser och det lagas lunch och middag här.

Kvällsfika

Ingår

Tillgång till morgon och eftermiddagsmeditation vid kurs

Ingår

Fri tillgång till utbildningar med Satyam vid ledig tid

Ingår

Tillgång till utbildningar på Englagård med andra kursledare än Satyam

Ingår inte men en del andra kursarrangörer ger rabatt till boende på gästprogrammet.

Satsang med Satyam vid kurs

Ingår

Tillgång till meditationsrum för egen meditation

Ingår

Tillgång till tvättstuga

Ingår

Aktuella priser:

 

1-20 dygn =200 kr/dygn

Priserna för gästprogrammet är baserade på att deltagaren hjälper till ca 4 timmar per dag, 5 dagar i veckan. (20 tim/vecka)

 
 

Prisexempel: Två veckor = 2800 kr (200 kr/dygn)

Totalbeloppet betalas månadsvis i förskott.

Tillägg för enkelrum för deltagare på gästprogrammet.

1-20 dygn =150 kr/dygn

 

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Låt oss tillsammans skapa varaktiga positiva förändringar!

Välkommen till Englagårds gästprogram.

Med all kärlek / Satyam Frank Hougen med vänner.