Start
Uppåt
Retreat-LoveExplosion
Succékursen
Reteat-Loose Yourself
Ett Levande Liv
Meditationsretreat
Företagsintensiven
Överflöd & Inspiration
Passiva inkomster
Mediumkurs
Leva med Englar
Englahealing
Healingkurs
Transmediumskap
Förnimmelse av...
Översikt   Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 

 

 

Healingutbildning på Englagård Livszentrum

På Englagård erbjuder vi fyra olika typer av healingutbildningar

 

 Healingkurs: Klassisk Spirituell Healingutbildning - En mycket spännande och utvecklande healingutbildning!

Healingutbildning på Englagård har vi var fjärde månad. Denna klassiska utbildning på tre dagar lär dig grunderna i healingen så du så småningom kan få ett healingcertifikat och börja arbeta proffesionellt som healer. Under kurserna går vi igenom olika typer av healing såsom distanshealing, chackrahealing, pendelhealing, klassisk healing med en klient som ligger på behandlingsbänk eller sitter på en stol. Vi pratar mycket om allt runt omkring som det är viktigt att känna till när du arbetar som healer. De flesta av våra deltagare får sitt healingcertifikat efter 3 kurstillfällen om de då även har haft ca 50 övningsklienter sedan de startade sin utbildning.

Redan efter slutförandet av din första healingubildning uppmanas du till att börja öva tills nästa gång du kommer tillbaka. Denna healingkurs innehåller både mycket teori samt mycket praktik. Du arbetar mycket intuitivt och är inte styrd av några fasta handpositioner när du ger healingen. Satyam har haft den har utbildningen sedan 1999 redan två år innan Englagård startades. Bilden till höger föreställer några av våra duktiga healers med sina healingcertifikat.

Även under våra mediumkurser får deltagarna prova att ge och att ta emot healing för att kunna förstå att healing är en naturligförmåga som vi alla besitter. Många av mina mediumelever var inte alls intresserade av healingen före de själva fick prova det och känna styrkan i healingen. Healingens utveckling i de olika länderna är väldigt olika varandra. Norge och England har legat mycket längre fram i utvecklingen än Sverige. I England arbetar exempelvis 15.000 läkare och 10.000 healers.

En gång i tiden var det många som trodde att jorden var platt. I framtiden kommer människor titta tillbaka och tänka: En gång i tiden var det jätte många som inte förstod att det finns en andlig värld som är minst lika levande som den fysiska. En värd som vi samarbetar med och får hjälp av varje dag.

Som alla våra utbildningar tycker vi humorn och glädjen är en viktig ingrediens i en healingutbildning. Livsglädjen är det väldigt viktigt att ta vara på för den är verkligen healing för själen.

Satyam Frank Hougen är huvudlärare på denna stora healingutbildning! Boka din plats idag längst ned på denna sida. Aktuella priser och datum finner du i vårat kalendarium!Healingkurs: Transhealing & Transmediumskap

Transhealing är en väldigt effektiv healingform där du i trans öppnar upp för att ta emot någon från andevärlden som kommer och jobbar med klienten. Det är vanligt att olika typer av guider, medicinmän och läkare kommer för att hjälpa till från andevärlden. Transhealingen är mycket mer "kirurgisk" än vanlig healing vilket innebär att det under vissa behandlingar blir snabba "fysiska" förändringar för klienten. Passen med "vanlig trans" där andarna kommer för att tala via dig är viktiga förberedelser energimässigt för att kunna arbeta med transhealing. LÄS MER


Healingkurs: Änglakursen - Englahealing

Under helgen går vi igenom många ärkeenglar och lär oss känna skillnaden på deras närvaro samt ökar vår förståelse kring vilka områden som de olika ärkeenglarna kan hjälpa oss. Detta är en änglakurs som passar både dig utan erfarenheter och dig som redan har en stark kontakt med änglarna runt oss. Helgen är också väldigt transformerande och helande för dig själv och du får även ta emot och ge mycket healing tillsammans med änglarna på änglakursen "Englahealing". LÄS MER
 

Munay-Ki – 9 riter för personlig transformation och medvetandehöjning. 

Riterna gavs för första gången till de tidigaste lärarna från ljusvarelser och i dag ges dom från lärare till elev. När en Earthkeeper ger riterna till en elev är det inte läraren som ger riten i direkt mening utan det är ett släktled av ljusvarelser som överför riten via lärarens panna (3:e öga) till elevens panna medan dom böjer sig mot varandra och pannorna möts. För att överföra energin håller Earthkeepern sacred space - ett helgat rum och tonar in på den energivibration som hon vill överföra.  LÄS MER


BOKA PLATS PÅ ENGLAGÅRDS HEALINGUTBILDNING NU!


Alternativ 1: RING ENGLAGÅRDS KONTOR:
Lyft telefonluren och ring: 0582 - 50050 (från utlandet +46 582 50050) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på gästprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum detta telefonnummer kan du givetvis även ringa när det gäller andra ärenden.

Alternativ 2: BOKA EN HEALINGKURS DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 17.30. Utbildningen avslutas kl 16.00 och deltagare som reser med tåg körs tillbaka till Hallsberg så de är på stationen senast kl 17.00. Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 200 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 150 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 400 kr/natt, 4 nätter eller fler = 300 kr/natt) Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är endast 300 kr + ev. tillägg för flerbäddsrum eller enkelrum.

BOKA ONLINE GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK
 

      Änglakursen - Att leva med Englar     Transmedium/Transhealing     Englahealing/Änglahealing     Sedonametoden    Healingutbildning


 

Lite om Healing...

Healing handlar i sin enkelhet om att hela någon, att göra så att någon annan människa mår bättre eller till och med blir frisk från ett eventuellt sjukdomssymptom. Att bara sitta och lyssna och ge stöd till en människa är också healing, en förälder som blåser på stället där deras barn har ont är även det en form av healing. 

Att jobba med healing är att ta del av energierna som finns runt oss alla och kanalisera dem vidare till personen som tar emot healingen. Som healer skall man inte försöka ge av sina egna energier, som healer arbetar man endast som en kanal för högre energier. Om jag sedan tror att energierna kommer från kosmos eller Gud är inte det viktiga, energierna finns, healing fungerar bevisligen och det är det viktigaste att veta.

Healingen är på stark frammarsch i Skandinavien och flera läkare har intresserat sig och gått utbildningar i healing. I England däremot är healingen mycket mer accepterad, där används den i sjukvården som ett komplement. Det är också under denna form som healingen skall finnas, healingen får aldrig ta över en läkares roll, en healer kan däremot jobba parallellt med läkare.

Healing kan upplevas på många olika sätt, en del människor känner inget alls under behandlingen utan känner mera av behandlingen efter en dag. Andra personer har fått olika upplevelser när de har fått healing. När du ger någon healing så kanaliserar du energi till en person, detta medför att om healingen är korrekt utförd kommer den givetvis  fungera oavsett om personen som tar emot tror eller inte tror på healing. En Klärvojant person kan se hur energierna flödar mellan healer och "patient".

Healing hjälper som regel alltid, med detta menar jag inte att healing alltid gör alla friska. Med detta menar jag att healingen inte jobbar enbart på det fysiska planet utan verkar oftast även starkt på det mentala planet också, vilket i sin tur medför ett ökat välbefinnande och lugn. Healing handlar om att balansera upp kroppens olika fysiska såväl mentala områden.