Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 


Munay-Ki – 9 riter för personlig transformation och medvetandehöjning. 

Riterna gavs för första gången till de tidigaste lärarna från ljusvarelser och i dag ges dom från lärare till elev. När en Earthkeeper ger riterna till en elev är det inte läraren som ger riten i direkt mening utan det är ett släktled av ljusvarelser som överför riten via lärarens panna (3:e öga) till elevens panna medan dom böjer sig mot varandra och pannorna möts. För att överföra energin håller Earthkeepern sacred space - ett helgat rum och tonar in på den energivibration som hon vill överföra. 

Den 1: a riten, Healer’s rite som knyter dej an till ett släktled av healers från det förgångna som kommer att assistera dej i ditt personliga helande.

Den 2:a riten är för beskydd och den vävs in i ljuskroppen på eleven och kallas för Bands of Power. Detta är fem band som representerar jord, vatten, eld, luft och ande och fungerar som ett filter mot energier som ljuskroppen inte mår bra av att ta in men som är vanligt förekommande i den värld vi lever i. 

Den 3:e riten, Harmony rites, i denna rit mottager eleven sju arketyper i sina chackran, i det 1:a ormen, jaguaren i den 2:a och i det 3:e kolibri, 4:e örn, sedan i de tre följande tre olika ljusvarelser; Husacar Inca i det 5:e (väktare i undervärlden och det undermedvetna), i det 6:e chakrat Quetzalcoatl (den bevingade ormen, väktare av mellan världen, dvs den värld vi är i när vi är vakna), i 7:e chakrat kommer sedan Pachakuti (väktare av övervärlden och av den tid som skall komma). Dessa arketyper överförs som frön och närs sedan av eld varför eleven kommer att få genomföra ett antal eldmeditationer för att väcka upp dessa frön och för att få dom att växa. Denna rit hjälper eleven att ömsa från det förflutna på samma sätt som ormen ömsar sitt skinn. 

Den 4:e riten, Seer’s rite. Här öppnas ett band av ljus från syncentrum på baksidan av huvudet fram till pannan och 3:e ögat och ner till hjärtchakrat. Många av eleverna på Healing the Light Body School upptäcker efter ett par månader att de upplever en värld av energier runt om kring sig. 

Den 5:e riten, Daykeeper’s rite, detta är den rit som knyter dej an till Moder Jord för helandet av det feminina. Här blir du knuten till ett släktled av Laikas från tiden före oss. Daykeepers var barnmorskor och de som assisterade vid döendet samt de som var kunniga i läkeväxter. Denna rit hjälper dej att läka det inre feminina, att kliva utanför rädslan och att bringa frid. 

Den 6:e riten, Wisdomkeeper’s rite, denna rit hjälper dej att kliva utanför tiden och att få en smak av det oändliga. 

Den 7:e riten, Earthkeeper’s rite, knyter dej an till ett släktled av de ljusvarelser som vaktar vår galax, det sägs att de har mänsklig form och är stora som träd. Earthkeepers ansvarar för allt liv på jorden och står under direkt beskydd av dessa ljusvarelser som står Earthkeepern bi för att bringa helande och balans till vilken situation som helst. Denna rit hjälper dej att drömma den värld som ska komma. 

Den 8:e riten, Starkeeper’s rite, Denna rit förankrar dig tryggt i tiden efter den stora transformationen som sägs ska komma omkring år 2012. Enligt sägnen så omvandlas kroppen hos dem som fått denna rit till Homo luminous. Åldrandet bromsas upp och sårbarheten för sjukdomar blir mindre. Efter denna rit tar du ansvar för den tid som skall komma och alla framtida generationer. 

Den 9:e riten, Creator rite, denna rit väcker Gudsljuset inom dej och du kliver in i ansvaret för hela skapelsen, från minsta sandkorn till det största kluster av galaxer i universum. Denna rit har inte tidigare funnits tillgänglig på vår planet. Även om individer tidigare varit på denna nivå så har den tidigare inte kunnat överföras från en person till en annan. Detta är det så kallade Kristus- eller Buddhamedvetandet. Denna rit mottogs först av Don Fransisco, Inka äldre i Anderna sommaren 2006. Han är också den som givit oss denna initiering.

TILLBAKA TILL KALENDARIUMET

Pris: 3200 kr eller en värdecheck för dig som är med i årsprogrammet.

 

BOKA DIN PLATS NU!

Englagård TRYGGHETSGARANTI:
Är du mot all förmodan inte nöjd efter utbildningen får du alla dina pengar tillbaka, vi ersätter även dina resekostnader!!Alternativ 1: RING ENGLAGÅRDS KONTOR:
Lyft telefonluren och ring: 0582 - 50050 (från utlandet +46 582 50050) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Alisha på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på självinsiktsprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, självinsiktsprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)

Alternativ 2: BOKA KURSEN DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 13.00 då Munay Ki utbildningen börjar kl 14.00. Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 200 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 150 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 400 kr/natt, 4 nätter eller fler = 300 kr/natt) Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är endast 300 kr + ev. tillägg för flerbäddsrum eller enkelrum.

BOKA ONLINE GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK