Start
Uppåt
Retreat-LoveExplosion
Succékursen
Reteat-Loose Yourself
Ett Levande Liv
Meditationsretreat
Företagsintensiven
Överflöd & Inspiration
Passiva inkomster
Mediumkurs
Leva med Englar
Englahealing
Healingkurs
Transmediumskap
Förnimmelse av...
Översikt   Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 


 

 


Genombrott till succé med Satyam och vänner

Vad är det som gör att vissa människor gör succé efter succé, är det bara tillfälligheter? Denna kurs handlar om vad som du praktiskt kan göra för att få mer succé i ditt liv på de områden där du önskar detta och hur snabbt förändringar kan ske när du har klara och tydliga mål. Meditation ger oss en inre stillhet men det är inte alltid där vi hittar kraften till handling och förändring. Succékursen handlar om ditt genombrott till succé.

Genom tre dagar med beprövade övningar arbetar vi oss igenom veckan för att skapa en ny grund för dig att bygga på med ökad tillit och självförtroende. När du verkligen vill förändra är det oerhört viktigt att ha människor runt dig som kan inspirera och stötta dig. Det sägs att hela 95 procent av de människor som har stöd klarar av att genomföra sina visioner och förändringar. Känner du att du har stöd till dina planer och visioner idag bland människorna runt dig? Det sägs även att vi är ungefär ett genomsnitt av de tio människor som vi umgås mest med. Vad skulle detta innebära för dig i ditt liv? De flesta av oss vet hur vi mår när vi umgåtts en hel dag med inspirerande positiva människor till skillnad från när vi umgås en hel dag med negativa deprimerade människor som bara pratar om olika former av problem.

Succékursen ger dig garanterat de verktyg du behöver för att kunna skapa många av de visioner som finns inom dig. Var hade du varit och vad hade du gjort idag om du åtminstone verkliggjort hälften av de idéer som kommit till dig? Succékursen hjälper dig att hjälpa dig själv till de förändringar som du längtat efter. Har du märkt att när du blir intresserad av något så möter du på de mest märkliga sätt ofta människor som är intresserade av det samma? Detta gäller också för succé och framgång. Om du är redo att ta nästa steg i ditt liv rekommenderar jag dig att ringa och boka din plats på succékursen idag!

Aktuella datum för kursen finner du i vårat kalendarium.

Beställ Satyams CD idag: "Genombrott till succé" Läs mer


 

BOKA DIN PLATS PÅ ÖVERFLÖD INSPIRATION OCH SUCCÉ NU!

Alternativ 1: RING ENGLAGÅRDS KONTOR:
Lyft telefonluren och ring: 0582 - 50050 (från utlandet +46 582 50050) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på gästprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)

Alternativ 2: BOKA KURSEN DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 17.30. Utbildningen avslutas kl 16.00 och deltagare som reser med tåg körs tillbaka till Hallsberg så de är på stationen senast kl 17.00. Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 200 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 150 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 400 kr/natt, 4 nätter eller fler = 300 kr/natt) Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är endast 300 kr + ev. tillägg för flerbäddsrum eller enkelrum.

BOKA ONLINE GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK