Start
Uppåt
Retreat-LoveExplosion
Succékursen
Reteat-Loose Yourself
Ett Levande Liv
Meditationsretreat
Företagsintensiven
Överflöd & Inspiration
Passiva inkomster
Mediumkurs
Leva med Englar
Englahealing
Healingkurs
Transmediumskap
Förnimmelse av...
Översikt   Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 


 

Transmediumskap & Transhealing med Satyam & vänner

Transmediumet Satyam i action

Transmediumutbildningen ger dig under tre dagar olika tekniker för att arbeta i trans som är ett förändrat medvetandetillstånd som tillåter andevärlden att presentera sig via mediet i form av bland annat tal. Under dagarna tillägnas flera pass för att lära dig hur du arbetar med transhealing. Transhealing är en väldigt effektiv healingform där du i trans öppnar upp för att ta emot någon från andevärlden som kommer och jobbar med klienten. Det är vanligt att olika typer av guider, medicinmän och läkare kommer för att hjälpa till från andevärlden. Transhealingen är mycket mer "kirurgisk" än vanlig healing vilket innebär att det under vissa behandlingar blir snabba "fysiska" förändringar för klienten. Passen med "vanlig trans" där andarna kommer för att tala via dig är viktiga förberedelser energimässigt för att kunna arbeta med transhealing.

Under kursen får du även prova att delta i experiment i transfiguration som ger andevärlden Bordsdans på Englagårdmöjligheter att visa sig fysiskt genom att bygga upp ett ansikte över ditt med hjälp av en substans som heter ektoplasma. Detta är ett fenomen som de flesta närvarande kan se oavsett om man vanligtvis inte har lätt för att se energier och auras.

Du får även delta i bordsdans som är ett fysiskt fenomen där man med hjälp av andevärlden får ett bord att flytta sig utan någon fysisk kraft. Ofta sker detta i så stora hastigheter att man måste springa för att följa med bordets rörelser. Vid fotografering syns alltid energibollar (orbs) och ibland ljusgestalter vid bordet i samband med bordsdansen.  Vi rekommenderar dig att du först deltar i en mediumutbildning innan du deltar i denna kurs då den är mer avancerad men det är inget krav.

Aktuella priser och datum finner du i vårat kalendarium!
           
 
Bordsdans på Englagård                                                                                                                                       

 

BOKA DIN PLATS PÅ TRANSMEDIUMSKAPSUTBILDNINGEN NU!

Alternativ 1: RING ENGLAGÅRDS KONTOR:
Lyft telefonluren och ring: 0582 - 50050 (från utlandet +46 582 50050) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på gästprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)

Alternativ 2: BOKA KURSEN DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 17.30. Utbildningen avslutas kl 16.00 och deltagare som reser med tåg körs tillbaka till Hallsberg så de är på stationen senast kl 17.00. Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 200 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 150 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 400 kr/natt, 4 nätter eller fler = 300 kr/natt) Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är endast 300 kr + ev. tillägg för flerbäddsrum eller enkelrum.

BOKA ONLINE GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK

 

          Mediumutbildning i Norge    Transmediumutbildning    Mediumkurs    Djurkommunikation    Änglakursen    Mediumutbildning