Änglar, rökelse, statyer,
  lampor, presenter m.m.

 
 


 


Djurkommunikation på Englagård - Enkelheten i att tala med djuren!

Djurkommunikation är ofta mycket, mycket enklare än du tror! Precis som vi människor kan ha telepatisk kontakt kan även vi tala med djuren via en telepatisk kontakt. Sedan 1994 har jag undervisat människor i hur de kan kommunicera med andevärlden. Flera av mina elever har redan haft en telepatisk kontakt med sina husdjur och många av dem har fått hjälp med att förstärka kontakten genom att se till att de själva är mer närvarande och centrerade. Att känna till sin förmåga är fortfarande ganska unikt men själva förmågan är inget unikt i sig då det är något som alla vi människor har!

Djurkommunikation kan den vara till glädje och hjälp för dig som vill kunna förstå ditt djur mycket bättre men om du misstänker att ditt djur har smärta eller är kan vara allvarligt sjuk ska du kontakta en veterinär. Djurkommunikation kompletterar den traditionella omvårdnaden men är absolut inte till för att ersätta den!

Precis som med kommunikationen med guider, andar och änglar så sker vanligtvis en djurkommunikation genom att djuret förmedlar bilder, känslor och tankar till oss. Jag minns en morgon för många år sedan när jag vaknade hemma i mitt hus. Jag steg upp och möttes direkt av min hund Ghost som direkt talade om för mig att min dåvarande flickvän som jag då bodde med hade skällt ut honom kvällen innan. Med starka tydliga bilder visade han mig både sin förvåning och missnöje med hennes utfall. När min flickvän vaknade frågade jag henne vad som hade hänt, hon brukade ju aldrig skälla på Ghost. Hon berättade att när de hade varit ute hade det hänt något som gjorde att hon skällde ut hunden! Det märktes att hon tyckte det var pinsamt att hunden hade "skvallrat"!

 

Djurhealing - Healing av super vild hund:

Våren 1996 hade jag haft en storseans på en spirituell förening i Västerås. En av styrelsemedlemmarna hade lånat ut sin lägenhet till mig och på morgonen när jag vaknade kom hon till lägenheten för att göra frukost till mig. Hunden hon hade med sig var en liten brun egyptisk vilde som under tiden som hon lagade frukost både hoppade och nafsade efter mina händer. Efter en stund tröttnade jag och lyfte vänligt men bestämt hunden till soffan och gav den healing. Under healingen försökte den fortfarande med att nafsa efter mina händer en stund...

Fem minuter senare sitter jag ned på golvet på en kudde vid hennes låga indiska bord. Efter någon minut kommer hon in och börjar duka upp. Hon går ut igen till köket bara för att vända om i dörren och fråga väldigt förvånat: Vad har hänt med hunden?

Bakom mig har jag en blå tresits soffa. Hunden ligger på rygg och "vilar" och blickar upp i taket jättelugn. Hon berättar att hunden alltid blir ännu mera vild när det kommer in mat i rummet. Jag berättar att jag gett hunden healing.

Senare när vi går ner till föreningen går hunden fot bredvid henne, detta hade aldrig hänt tidigare.

Detta var bara en liten berättelse om enkelheten i djurhealing och hur snabbt djuren kan påverkas av en kort behandling.

Läs mer om den populära kursen där även du får lära dig djurkommunikation och mycket, mycket mera: Förnimmelse av andliga världar
 

Vill du utveckla din förmåga för djurhealing eller vill du lära dig att ge healing till människor så har vi flera olika utbildningar. Läs mer här

           Transmedium/Transhealing     Englahealing/Änglahealing     Sedonametoden    Healingutbildning    Änglakursen - Att leva med Englar

 

Djurens språkBESTÄLL BOKEN DJURENS SPRÅK IDAG!
Carina Solöga hade en stark andlig upplevelse av samhörighet med naturens alla riken och vill här förmedla något av skapelsens skönhet. Djurens språk har blivit en populär liten uppslagsbok om den visdom som de olika djuren har att lära oss.

Ny utökad upplaga med 800 djur mot tidigare 500.

 
186:-

Läs mer om andra böcker eller beställ djurens språk genom att klicka här

 

Kommunicera med djur, bok
Kommunicera med djur - Arthur Meyers
Tusentals djurälskare har upptäckt att de kan föra meningsfulla, ickeverbala samtal med djur och skapa andliga relationer. Skeptikern och djurälskaren i dig kommer att få ta del av hur det hela började, se de övertygande bevisen för att djuren återföds mm. 296 sidor, häftad.

150:-

Läs mer om andra böcker eller beställ boken "Kommunicera med djur" genom att klicka här


Tillbaka till Englagårds huvudsida