Start
Uppåt
Mediumkurs Norge
Mediumutveckling
Dynamic Living
Vanliga frågor   Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 

Här finner du några svar på vanligt förekommande frågor. Jag ber dig vänligen att se dessa svar som vägledningar hellre än några absoluta sanningar!  Satyam


Innehåll:

 


Vad är en seans ... ?

En seans är en enskild session där jag använder min mediala förmåga för att kommunicera med någon eller några av dina anförvanter som finns i andevärlden. Som medium kan man inte välja vem som man får kontakt med. Ibland får jag kontakt direkt med dina guider som ofta vill hjälpa dig med din egna personliga utveckling. Vid slutet av seansen har du även möjlighet att ställa dina frågor som du kanske går och funderar över, för att få lite vägledning i olika beslut. Seansen pågår under ca en halvtimma och allt spelas in på band så att du har möjlighet att lyssna på budskapen igen vid ett senare tillfälle. Jag jobbar inte med information om varningar, sjukdomar och död så det blir inte några oönskade överraskningar. Givetvis jobbar jag under tystnadsplikt.

Tillbaka


Vad innebär healing ... ?

Healing handlar i sin enkelhet om att hela någon att göra så att en person eller ett djur mår bättre eller till och med blir frisk från eventuell sjukdom.  

En vanlig form av healing är när en förälder blåser bort det onda där barnet har slagit sig. Att bara lyssnar och ge en medmänniska stöd är också en form av healing. Till och med när man talar med sina blommor ger man en form av healing. 

Healing är i sin sannaste form ren kärlek i koncentrerad dos. När man arbetar med healing med en klient så kanaliserar man energierna som finns runt omkring oss till klienten. Vi består av energier och man kan säga att en healer "laddar upp" personen så att den mår bättre. Som healer så ger man inte av sin egen energi utan man förmedlar energier som kommer från en yttre källa. Det finns många olika typer av healingformer så som Ljus healing, Reiki, Vitids , Trance Healing m m 

Tillbaka


Kan jag utvecklas medialt ... ?

Ja, min erfarenhet har klart visat mig att alla människor är mediala. Olikheterna som skiljer oss åt ligger oftsat mer på det personliga planet. Många som utvecklar sin egen medialitet har ofta lite eller inget intresse av att själva åka runt i Sverige och hålla storseanser. 

Tillbaka


Kan jag ge healing ... ?

Ja. Alla människor kan ge healing.

Att lära sig ge healing är lätt. Du kan lägga händerna på axlarna på din vän och exempelvis tänka dig att du står i ett vattenfall av ljus. Observera sedan vad som sker och stå bakom honom/henne ca 20 minuter. Du kanske upplever värme eller kyla i delar av dina händer eller andra delar av kroppen. Vännen som du ger healing kanske känner att det pirrar eller att det blir varmt. Ansträng dig inte utan stå bara avslappnat och låt ditt visualiserade ljus sköta healingen. Föreställ dig själv att vara en kanal.  Det är inte nödvändigt för klienten att ta av sig några kläder för att ta del av healingens energier.

Avstå helst från att ge healing om du själv är förkyld eller känner dig lite krasslig. Glöm inte att tvätta dina egna händer före du ger någon healing.

Tillbaka


Vilka är mina guider ... ?

En guide är en vägledare som du har med dig från det som vanligtvis benämns som andevärlden. Guiden är mycket personlig och det är bäst om man själv tar kontakt med henne eller honom för att få information och vem denne är.

Sätt dig och meditera och visualisera en mötesplats t e x en trädgårdsbänk eller vid en strand. Be guiden att komma till dig.

Ibland får man en fullständig bild av guiden men mer ofta får man lära känna dem lite i taget, så för var gång du bestämmer ett möte med din guide så får du veta mer om denne. Det kan upplevas lite som att lära känna en ny vän så låt det ta den tid som behövs.  

Om du redan känner din guide så kan man låta ett medium bekräfta bilden du har av honom eller av henne. Ibland har man flera guider som hjälper till inom olika livsområden och det kan också variera vid olika skeden i livet.

Ibland kan även våra anhöriga vara våra "tillfälliga" guider.    

Tillbaka


Hur ofta kan man gå på en seans ... ?

Vid en seans får man ofta så pass mycket råd och vägledning att det tar en god stund att bearbeta. Jag rekommenderar en gång per halvår. Givetvis kan man gå oftare om man hamnat i en situation där man behöver vägledning eller om man vill höra att en anhörig eller vän har det bra på andra sidan.

Tillbaka
Senast uppdaterad: oktober 02, 2019.