Start
Uppåt
Mediumkurs Norge
Mediumutveckling
Dynamic Living
Vanliga frågor   Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 


 

 Dynamic Living - Sommaren 2021


 Med Satyam och Prem Pravesha

Utbildningen Dynamic Living är en väldigt rolig och ibland lite utmanande upplevelse med djupgående processer!

Under en helg kommer du med humor och närvaro att få ta fram och arbeta med dina olika vänner, bl.a.:

Det inre barnet, Galningen, Clownen, Idioten, Amor, Mannen & Kvinnan.  

Förbered dig på en berg- och dalbaneresa i äventyret att vara människa.

Så på med stora åkbandet och kasta dig över dina gamla barriärer och gränser!


Under sommaren 2021 erbjuder vi den för superspecialpriset: 980 kr

(ord. pris 3500 kr) Priset inkluderar utbildning, kost & logi.
Denna utbildning ingår inte i årsprogrammet.

 

Dynamic Living är en kurs där deltagarna får möjlighet till att utforska sina olika delar genom att jobba med esensiella delar av vårt väsen. Det är en resa genom aspekter av oss som vi oftast glömmer, undviker och förtränger. Genom att återerövra och levandegöra dessa delarna av oss kan vi uppleva att få tillgång till resurser som vi inte var medvetna om att vi hade , och få en rikare, mer levande och spännande upplevelse av oss själva.

Mannen och Kvinnan
Vi startar utbildningen med att utforska våra maskulina och feminina sidor som vi är bärare av i större eller mindre grad, både män och kvinnor. Vi kommer lägga vikt på att utforska kvinnans maskulinitet och mannens femininitet.

Clownen och Idioten
Genom mötet med clownen och idioten utforskar vi kryssningspunkten mellan clownen med sin mask på den ena sidan och vad som gömmer sig bakom den, och på den andra sidan rädslan och skammen av att bli gjort till åtlöje och hur vi kan frigöra oss från detta genom att utforska våra egna gränser.

Det Inre Barnet
Vi fortsätter med att utforska det inre barnet som är bärare av vår essens och gudomlighet och som många av oss har mist kontakten med genom vår prägling från våran uppväxt, arv och miljö, och som också bär våra sår. Helande för vårt inre barn ger oss tillgång till bl.a spontanitet, humor, lek och visdom.

Galningen
Denna delen av oss er kanske den mest kraftfulla, och den i vårt samhälle som är mest tabubelagd. Syftet med att möta galningen i oss själva är att den står för vår kraft, ilska och raseri – som vi dagligen via media kan se att den får ett utryck som galning. Gen om att närma oss vår egen kraft på ett naturligt sätt och lära oss att ge uttryck för den och kultivera den får vi tillgång till en enorm styrka.

Amor
Tillbaka till det vi alla kanske längtar efter djupast sett – att uppleva kärleken, till sig själv, till andra utan att behöva vara rädd, utan att det ska betyda att kränkas, utan att kränka, utan att vilja äga eller ägas. Och vad är egentligen kärlek? Låt oss tillsammans ta reda på det.

Lite historik om kursen:
Dynamic Living skapades redan år 2001 av Satyam tillsammans med Mika Jonsson men det tog två år innan kursen anordnades för första gången på Englagård  under sommaren 2003, då var det Saphira Trude B. Wahl som assisterade Satyam. Dynamic Living var igång med stor succé. Sedan dess har Satyam haft denna utbildning flera gånger tillsammans med Prem Pravesha, senast vi körde den var våren 2012!
Denna utbildning har väldigt många efterfrågat under dessa nio år som vi inte haft den.

Boka dina platser snarast för att få plats!

 

Datum: 23-25 juli 2021

Några ord från tidigare deltagare:

Jag är så glad att jag tog mod till mig och åkte hit. Att leva ut mamman, clownen, galningen och idioten har gett nya dimensioner.
Har kommit nya sidor inom mig som varit bönhörda! Det har varit fantastiskt kul! Tack
- Amara

***

Det var en härlig upplevelse för mej. Att upptäcka sådant jag inte riktigt kunde
placera innan. Det har varit mycket skratt och även en del gråt, men båda har
vart förlösande och va skönt att få ur sig.
- Elisabeth

***

Omtumlande!
Jävligt roligt!
Mycket, mycket insiktsfullt
Ansträngande!
Jobbigt!
Vilken Kick!
Det här trodde jag aldrig om mig själv.
Befriande!
Vad skönt det är att ha och få fram sidor hos
sig själv som man inte trodde fanns.

***

Ett uppvaknande av idioten, barnet och clownen i mig. Det jag
behövde just i detta NU för min forstsatta utveckling. Helt perfekt.
Många kramar från Prem & Lavanya

***

Det gav mig en insikt om det motsatta könet som var oerhört värdefullt för mig. För
att inte tala om den tillåtande och kärleksfulla atmosfär som varit och
är kär + ännu fler insikter och öppnanden.

***

Läs mer om tidigare deltagares upplevelser i våran gästbok Läs mer


BOKA DIN PLATS PÅ DYNAMIC LIVING NU!
 

Alternativ 1: RING ENGLAGÅRDS KONTOR:
Lyft telefonluren och ring: 0582 - 50050 (från utlandet +46 582 50050) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på gästprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)

Alternativ 2: BOKA DYNAMIC LIVING DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor utan istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 13:00. Utbildningen avslutas kl 16.00 och deltagare som reser med tåg körs tillbaka till Hallsberg så de är på stationen senast kl 17.00. Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 200 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 150 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 400 kr/natt, 4 nätter eller fler = 300 kr/natt) Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är endast 300 kr + ev. tillägg för flerbäddsrum eller enkelrum.)

BOKA ONLINE GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK