Start
Våra utbildningar
Superkursen
NYHET! Coaching
KURSDATUM!
Årsprogrammet
Onlinebokning
Satyam F. Hougen
Kontakta oss
Villkor och info
Deltagares feedback
Sedonametoden
Webshop
Utvecklingsresor
Din mysvecka
Nyhetsbrev
Senaste nytt!
Gästprogrammet
Historia
Fotogalleri
Mässor
Övriga länkar   Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 


MÄSSOR UNDER  2013 MED ENGLAGÅRD LIVSZENTRUMUnder 80-talet kom aurakameran som i kombination med en polaroidkamra ger dig en bild på dig själv med din aura omgiven runt området vid huvudet. Vi har valt att arbeta med det allra senaste systemet som ger dig en bild på hela din aura och dina chakran. Detta system kan också ge klassiska aurabilder som bilden ovan till vänster men vi har valt att främst arbeta med bilden på hela auran då vi tycker den innehåller mycket mer information om dig.                 

På mässorna som vi är har du således möjlighet att få en HELKROPPSBILD på din aura med dina chakran. Denna utrustning erbjuder det senaste möjligheten att få auran och chackran återgivna på bild. Givetvis har vi skickliga, mediala tolkar som berättar om dina chakran och färgerna i din aura.

Med en aurabild kan man även se din emotionella, fysiska och mentala hälsa. På bilden kan du se din aura som en del medier och healers kan se den!

När du deltar på Englagårds årsprogram får du som fullbetalare av årsprogrammet en aurabild med tolkning inspelad på kassettband varje gång du kommer till oss för att enklare kunna följa dina resultat och framsteg!

Priser för en session med aurabild är 300 kr för aurabild med en kort tolkning och 500 kr för aurabild med en längre mer ingående tolkning.

Satyam Frank Hougen finns även med på en del mässor där han håller satsanger, storseanser, föredrag och ger information om Englagårds olika utbildningar & retreats 

OBS! Vi har två aurasystem vilket gör att vi under året ibland finns på två mässor samtidigt.

Vilka mässor vi kommer att besöka under året kan du läsa om i vårat kalendarium.

Föredragslista

Här kan du läsa om en del av de olika föredrag som Satyam eller andra kursledare från Änglagård Livszentrum brukar hålla på de olika alternativa mässorna i Sverige och Norge. Föredragens längd är som oftast en timma eller ibland längre där mässarrangörerna ger utrymme för detta.

1. Utveckla din medialitet / Utvikle dine synske evner

Ett lättsamt och spännande föredrag laddat med humor och berättelser om vad medialitet egentligen är och hur du själv kan utveckla dina egna förmågor. Satyam berättar här om sina 11 år som medium och mediumlärare och betonar vikten på att inte glömma bort glädjen och humorn i vår kontakt med andevärlden. Han förklarar på ett lättförståligt sätt varför det är så viktigt att lägga ned mycket tid på sin egna personliga utveckling parallellt med den mediala utvecklingen. Detta innebär att vi kommer i en djupare kontakt med oss själva så vi kan bearbeta våra egna besvikelser, rädslor och därmed hjälpa oss själva med att få mer balans och inre frid. Detta föredrag hjälper dig att se att medialitet är en naturlig gåva som vi alla bär med oss men som vi inte alltid är medvetna om.

Fri entré på alla alternativa mässor!

2. Spiritistisk storseans / Spiritistisk storseanse

En storseans är en möjlighet för dig att se hur ett medium arbetar och framför allt kanske själv få en kontakt under kvällen med någon av dina kära anhöriga eller vänner i andevärlden. Under en storseans kommer det fram så mycket detaljer att även en riktig skeptiker får mycket att fundera på. Mediet frågar ibland om informationen kan kännas igen och detta är för att de andra närvarande i publiken ska veta att informationen kan bekräftas. Mediet är för övrigt mycket restriktiv med att ställa frågor till publiken. Ett medium som har en bra kontakt ställer sina frågor till andevärlden inte till personerna i publiken. Det händer ibland att anden som beskrivs inte kan kännas igen direkt men i de flesta fall brukar det klaras upp direkt. En majoritet av beskrivningarna bekräftas som regel alltid direkt av personen som det gäller. Satyam är ett internationellt certifierat medium som arbetat med seanser sedan 1994. Nedan följer en beskrivning av hur det kan upplevas.

Det är dags för en storseans med Satyam och rummet är fullt med förväntansfulla människor, Satyam vänder sig till en kvinna ganska långt bak i salen och säger: - Jag har en kvinna med mig här, hon visar att hon gick över till andevärlden som följd av sjukdom för tre år sedan. Kvinnan visar mig hur hon bodde hemma den sista tiden. Hon ger mig känslan av att ha varit din mamma eller möjligtvis någon som varit som en mamma för dig. Hon visar mig sitt boende och hon visar mig vardagsrummet där det brukade stå en svart spinnrock. Hon ger mig känslan av att du har denna spinnrock hos dig nu. Hon är ganska lång kvinna runt 70 år gammal med vitt hår och visar mig hur hon hade mycket ledvärk de sista åren. Vet du vem jag försöker beskriva för dig? Kvinnan i publiken svarar att det är hennes mamma och att alla detaljer stämmer och att hon önskat att få kontakt med henne ikväll. Satyam fortsätter att berätta: - Hon visar mig att hon ofta är hos dig och att hon har det bra. Hon ger mig en känsla av att du nyss förstorat ett fotografi på henne. Hon visar även att hon ibland brukar flytta dina bilnycklar. Kan du förstå detta? Kvinnan i publiken svarar: - Jag har känt att det är mamma som är hemma hos mig. Jag fick hem fotografiet förra veckan och nu är det på plats i matsalen. Jag har ofta förbryllats över hur bilnycklarna ibland inte ligger där jag lagt dem, skönt att höra att mamma har det bra. Innan Satyam pratar vidare med flera andra i publiken avslutar han med att förmedla flera personliga budskap till kvinnan från sin mamma…

Entré: 250-300 kr   

3. Satsang – förälskad i nuet / Satsang – forelsket i nuet.

Ett möte med din inre mästare. En satsang är ett möte med någon som funnit och upplevt varandet och som kan spegla det som du verkligen är. Du får en unik möjlighet att uppleva dig själv – stillhet, kärlek, evighet. En satsang är en inbjudan att uppleva dig själv bortom kroppen, tankarna och känslorna. Låt ditt sökande upphöra så du får vila i varandet. Om du tror att du är din kropp, dina tankar och dina känslor så välkommen till att öppna ditt hjärta som tusentals andra människor gjort under en satsang med Satyam.

Fri entré på alla alternativa mässor!

4. Änglagård Livszentrums självinsiktsprogram

Många människor har valt att bo en längre tid på Änglagård Livszentrum för att komma närmare sig själva och för att utveckla olika gåvor som medialitet och healing. Änglagårds självinsiktsprogram som startades våren 2003 gör det möjligt för flera människor att komma och bo på Änglagård i en till tre månader till en låg kostnad. Föredraget handlar om hur dagarna på livszentrumet kan se ut rent praktiskt och om hur gästprogrammet förändrar och har förändrat livet för många människor som hittills deltagit.

Fri entré på alla alternativa mässor!

Satyam Frank Hougen deltar ofta på mässor med terapeuter från Englagård Livszentrum. Här finner du en äldre presentation från Inre Harmonimässor.
Läs mer: Satyam Frank Hougen