Änglar, rökelse, statyer,
  lampor, presenter m.m.

 
 

 

 

Så fungerar Englagårds unika trygghetsgaranti:
 

Englagårds trygghetsgaranti gäller när du:
Deltagit i hela kursen och varit med på samtliga sessioner. Om du i slutet av den sista kursdagen mot förmodan inte är nöjd tar du kontakt med den aktuella kursledaren på plats direkt. Du kommer då få fylla i en enkel blankett där du kan förklara varför du inte är nöjd. Det du betalat för kursen inklusive dina faktiska reseutlägg återbetalas på plats direkt. Din feedback är viktig så vi kan ta ställning till om dina synpunkter kommer tas hänsyn till i några av våra framtida kurser. Utöver pengarna får du Satyams populära cd "Barkbåtar eller misär" som tack för din feedback!

Englagårds trygghetsgaranti gäller inte om du:
Inte har deltagit i hela kursen och därmed varit med på samtliga sessioner.
Kontaktar oss vid ett senare tillfälle när du redan kommit tillbaka hem efter kursen.

(Detta för att vi förväntar oss ärlighet och din feedback för att kunna göra eventuella förbättringar.)
balans
 

Mera fakta om trygghetsgarantin…

Varför vi i vår unika trygghetsgaranti även ersätter din resa om du inte är nöjd är så att även du som bor långt ifrån oss ska våga prova något nytt. Flera av våra deltagare kommer från norrland eller Norge och har därför åkt tåg eller bil i många timmar samt betalat mycket för sina tågbiljetter eller bensin!

Varför vi har en trygghetsgaranti är så Du skall våga prova något nytt. Om man köper en korv med bröd så vet man vad man får (som oftast i alla fall) men att delta i en ny typ av kurs är något helt nytt för de flesta människor som besöker oss.

Vi vill att du som besöker Englagård ska vara helt nöjd med din kursupplevelse.
Vi upplever inte att detta erbjudande missbrukas utan det istället är så att många, många flera människor kommer till oss då de vet att de kan känna sig helt trygga.

Ovanligt att någon är missnöjd efter kursen är klar:
Englagård är en kursgård med kurser och utbildningar som är jättepopulära. Mer än 50% av alla nya kursdeltagare som besöker oss går med i vårat årsprogram på plats redan efter den första kursen är slut! Årsprogrammet innebär att man förbinder sig till att gå ytterligare fem-tio utbildningar och därför får gå dem till mindre än halva priset!


Englagård har funnits sedan 2001 och har tusenvis nöjda deltagare.

Om du som deltagare på årsprogrammet inte är nöjd med en kurs får du istället tillbaka din värdecheck så du kan använda den på någon av våra andra kurser istället.


Du förtjänar verkligen detta!

Hos oss har du aldrig något att förlora men många nya likasinnade vänner att finna!

Boka din plats redan idag.  Klicka här för information om hur du bokar!
 

Tillbaka till huvudsidanYou must be the change you wish to see in the world.  - Mahatma Gandhi