Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 


TAROTKURS OCH DITT BILDSPRÅK

9-11 JULI 2021


Välkommen till helg för att utforska TAROTKORTEN och
att upptäcka DITT INRE OCH YTTRE BILDSPRÅK


Alla har sin egen väg att umgås med korten, och jag ser fram mot att tillsammans med dig hitta Din ingång i denna värld. Under helgen kommer Du att få öva att tolka tarotkort, men också pröva olika sätt att tolka bilder och andra kort.

FREDAG

18:00 MIDDAG

19.00-20.30
Vi börjar med introduktion och lära känna varandra för att sedan inspireras av bilder och symboler och hur Du kan tolka dem. Vad är fantasi och vad har Du för yttre och inre bilder som är Ditt Bildspråk. Vem har tolkningsföreträde? Självklart är det Du som känner vad som passar dig och därför ska vi pröva olika sätt för att Du lättare ska förstå ditt språk.

Vi tar hjälp av Änglakort och andra kort och avslutar kvällen med principen för trekortsläggning, DÅTID, NUTID, FRAMTID

20:30 Kvällsfika

21.00-22.00
Vi övar på trekortsläggning efter kvällsfika

LÖRDAG

08.00-09.00
Morgonsamling

09:00 Frukost

10.30-13.00
Förmiddagen ägnar vi åt Tarotkorten och dess fyra sviter,
STAVAR, BÄGARE, MYNT, SVÄRD och STORA ARKANAN

13:00 LUNCH

15.00-18.00
Efter lunch och paus så får ni grunderna i Keltiska korset så som jag använder det,
och andra läggningar.

18:00 MIDDAG

19.00-20.30
Nu är det Din tur att lägga en stjärna för en kompis och få en tillbaka. Under tiden kommer ni även få göra varsitt Vaxkort som vi hjälps åt att tolka efter kvälls fikat.

20:30 KVÄLLSFIKA

21.00-22.00
Vi tolkar vaxkort i grupp
 

SÖNDAG

08.00-09.00
Morgonsamling

09:00 FRUKOST

10.30-13.00
Efter frukost och morgonsamling denna dag så tolkar vi trekortsläggning i grupp för att få möjlighet att se hur andra tolkar och få styrkan i att jobba tillsammans.

13:00 LUNCH

14.00-15.00
Efter lunch sammanfattar vi tillsammans helgen och du fåt tipps hur Du kan komma vidare. Även info om Englagård och andra kurser.

OBS att kursprogram och tider är preliminära, Du får ett detaljerat program vid kursstart även med mattider och ev gemensam morgonaktivitet.

Du har kanske en egen lek, då är det bra om du tar den med dig, för det är den som du ska använda som arbetsredskap efter kursen. Finns ett flertal olika att köpa i Englagårds shop, eller på nätet, innan om du vill. Känn in vad som känns rätt för dig.

När du sen kommer hem så hoppas jag att du känner att du har en stabil plattform att stå på för att lära vidare och öva på ditt sätt. Det finns alltid En som du alltid kan tolka till och det är förstås till dig själv.

Ser fram mot att mötas på Englagård för att förlora oss i bilder och fantasi och fakta under en helg och ha roligt.
 

LITE KORT OM VEM JAG ÄR SOM ÄR DIN KURSLEDARE

2014 kom jag i kontakt med Tarotvärlden och har fått möjligheten att gå kurser hos Ylva Trollstierna, som i mer än 40 år jobbat i Tarots fantastiska värld och skrivit många böcker om tarot. Sen har jag övat och övat och sökt min väg att gå tillsammans med Tarot.

2004 började jag min utbildningsresa i personlig utveckling. Friskvårdsterapeut, under ett år för att få en grundutbildning och sedan 1,5 år avslappning och mentalträning. Under några år jobbade jag med inspirationsföreläsningar och cirklar i att tänka ”MÅ-BRA-VARJE-DAG” parallellt med min fortsatta utveckling av mig själv och vem jag är.

I Mental träning och avslappningsövningar är ditt inre bildspråk, det språket du arbetar med. Då är vägen inte så lång till att undersöka den mediala världen och lära känna, mitt Team i andevärlden.

Jag har fått en bred kunskap och möjligheten att pröva mina förmågor, och lära känna olika sätt att jobba tillsammans med andevärlden genom olika utbildningar, healing, och mediumskap på Creative Experiences Terry Evans AB, SRAU (Svenska riksföreningen för andlig utveckling) samt på Englagård.

Jag rekommenderar varmt Anki och hennes breda kunskaper i både tarot och symbolik. Hon har även en härlig humor, och ödmjukhet som jag värdesätter högt - Satyam

VARMASTE HÄLSNINGAR OCH SES I SOMMAR /  ANKI HERTZ
 

Introduktionspris: 2200 kr. (ord pris: 3500 kr, denna utbildning ingår inte i årsprogrammet)
 

Alternativ 1: RING BOKNINGSCENTRALEN:
Lyft telefonluren och ring: 0583 - 12324 (från utlandet +46 583 12324) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på gästprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)

Alternativ 2: BOKA
TAROTKURS DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor utan istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 13:00. Utbildningen avslutas kl 16.00 och deltagare som reser med tåg körs tillbaka till Hallsberg så de är på stationen senast kl 17.00. Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 150 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 100 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 300 kr/natt, 4 nätter eller fler = 200 kr/natt)  Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är endast 240 kr + ev. tillägg för flerbäddsrum eller enkelrum.

BOKA ONLINE GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK