Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 


TAROTUTBILDNING 16-18 SEPTEMBER
MED YLVA TROLLSTIERNA

Nu kan du under en hel helg, fredag till söndag delta i en kurs i Tarot med mig Ylva Trollstierna.

Du utvecklar dina kunskaper oavsett om du aldrig hållit i en tarotlek (men har intresset) eller om du redan tolkar Tarot. Vi går igenom alla korten (78st) samt gör olika tolkningar tillsammans men även två och två. Du lär dig grunden om varje kort, i det även mönster samt hur du kan skapa möjligheter från korten. Efter helgen kan du lägga Elementstjärnan samt tolka utan att läsa innantill, förstå varje korts egenskap, berättelse. Har du en Tarotlek tar du med dig den, annars finns det Tarotlekar på Englagård, men du behöver ingen tarotlek för att deltaga. Jag kommer att använda Rider Waite i presentationer.

Priset för helgen är 3900 kr Deltar du i årsprogrammet på Englagård kan du betala utbildningen med en värdecheck.

Kursledare: Ylva Trollstierna, tidigare gästföreläsare samt egna kurser på Englagård. Har skrivit 16 böcker om Tarot, skapat tre kortlekar. Erbjuder även distanskurser samt utbildningar.
Plats: Englagård Livszentrum i Åsbro

 

Alternativ 1: RING BOKNINGSCENTRALEN:
Lyft telefonluren och ring: 0583 - 12324 (från utlandet +46 583 12324) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på gästprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)

Alternativ 2: BOKA
TAROTKURS DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor utan istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 13:00. Utbildningen avslutas kl 16.00 och deltagare som reser med tåg körs tillbaka till Hallsberg så de är på stationen senast kl 17.00. Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 150 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 100 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 300 kr/natt, 4 nätter eller fler = 200 kr/natt)  Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är endast 240 kr + ev. tillägg för flerbäddsrum eller enkelrum.

BOKA ONLINE GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK
(VÄLJ ÖVRIG UTBILDNING DÄR DU VÄLJER UTBILDNING I RULLISTEN I BOKNINGSFORMULÄRET)