Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 


Shamanutbildning - steg 2 med Prem Pravesha 16-21 september 2024


Den här kursen är en fortsättning in i den shamanska världen. De kommer fortsätta ditt inre arbete med dig själv. Även den här gången får du tid att vara en hel del ute i naturen. Vidare ska det byggas en svetthydda som används i reningscermonier. Vi samlas kring elden, gör olika övningar, pratar om shamanens olika mediciner och arbetar med vår trumma.

Medtag bekväma kläder för alla väder.
Denna kurs är för dig som gått steg 1.

Priset för hela veckan är är: 4600 kr (+ 2200 kr för material för trumman m.m.)
Vid anmälan betalas 4600 kr till Englagård (4200 kr om du deltar i årsprogrammet*)
De resterande 2200 kr som är till material betalas på plats till Prem Pravesha
(*Denna helg ingår inte i årsprogrammet men du som deltar i årsprogrammet har 400 kr i rabatt på priset.)

BOKA DIN PLATS NU!

NYHET - Dela upp din betalning!

Efter du gjort din bokning kan du numera även välja att betala utbildningen via Klarna

Alternativ 1: BOKA KURSEN SNABBAST DIREKT HÄR ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen på snabbast sätt kan du göra det genom att fylla i ett enkelt online formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt på Hallsbergs tågstation kl
17.30 när kursen startar 18.00. På lördag är du tillbaka senast på stationen klockan 17.00. (Senast 16.00 för norgeresenärer då deras tåg går 16.16 till Oslo)  NYHET! För att bli upphämtad måste du efter du beställt din tågbiljett i god tid måste du maila eller ringa ENGLAGÅRDS KONTOR med dina tåguppgifter och ankomsttid. Mailadressen för detta är: info@englagard.se 

BOENDE
Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 200 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 150 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 400 kr/natt, 4 nätter eller fler = 300 kr/natt)
Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är endast 300 kr + ev. tillägg för tvåbäddsrum eller enkelrum.)

NÄR DU BOKAR ONLINE OCH RESER MED TÅG KOLLA MED OSS FÖRST SÅ DU HAR FÅTT EN PLATS INNAN DU BOKAR DIN BILJETT!

BOKA ONLINE NU GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK

Alternativ 2: RING ENGLAGÅRDS KONTOR:
Lyft t
elefonluren och ring: 0582 - 50050 (från utlandet +46 583 12324) Vardagar mellan 11.00-13.00
finns Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig eller beställ informations CD och broschyr online. Klicka Här!