Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 

 

UTBILDNINGEN "999 - LYCKOTRÄFFEN" 8-10 MARS

 

 


Priset för hela helgen inkl kost och logi i flerbäddsrum är endast:  999 kr!
 

Kursledare: Satyam & Pravesha                                                                         Klicka här för mobilvänlig sida

 

Denna helg är fullbokad men du kan via bokningsformuläret anmäla dig till väntelistan.

 

Välkommen att delta i helt ny transformerande, ärlig, läkande och rolig utbildning tillsammans med oss.

 

Denna utbildning är en bonusutbildning som är öppen för alla att delta i!

Priset är endast 999 kr och inkluderar utbildning, kost och logi i flerbäddsrum. Som vanligt kan du även lägga till för att boka enkel och tvåbäddsrum

 

Under helgen fokuserar vi på effektiva tekniker för att på ett medvetet och ansvarsfullt sätt skapa ett liv fyllt med både mer glädje och lycka och detta tack vare det som du redan under helgen börjar att skapa, släppa och transformera.
 

 

Denna helg är bland annat inspirerad av den episka boken ”En kurs i mirakler”. 

I vår uppväxt blir vi på många olika sätt programmerade genom våra föräldrar och omgivning till att lära oss hur man ska vara, hur man ska reagera och vi lär oss även att det är helt normalt att känna sig som ett offer.

De flesta av oss har nog hört: ”Nu blir mamma/pappa faktiskt ledsen/arg/besviken/glad/upprörd för att Du…

Men har det egentligen någonsin varit sant att det var Du som gjorde dina föräldrar exempelvis besvikna, är inte detta bara ett många inlärda beteenden som du och vi andra fört vidare?
 

Och varför bär vi egentligen fortfarande på våra ”inre skador” om skadan hände för många år sedan i det yttre? 


Vi har faktiskt omedvetet lagrat alla ”dåliga” upplevelser som vi upplevt inom oss. Vi kan jämföra med att vi gått på tusentals restauranger och varje gång maten smakat riktigt dåligt ber vi om en ”låda” så vi kan ta med lite av maten hem för att säkerställa att vi aldrig går tillbaka till restaurangen. Problemet är dock vi har sparat alla dessa dåliga matlådor i ett rum, ett rum där vi varje morgon går in och smakar lite från de olika matlådorna i ett sätt att se till att inte gå tillbaka till dessa ”restauranger”.

 

Nu är äntligen tiden inne för att rensa ut (transformera) många av dessa dåliga matlådor för att kunna skapa en helt annan verklighet från idag och framåt.

 

Denna helg är en ärlig djupdykning i hur vi människor egentligen fungerar och hur vi med en ny förståelse kan möta vår vardag på ett mycket kärleksfullare och enklare sätt, och framför allt på ett helt nytt sätt som vi i avsaknad av rätt insikter och verktyg inte ens har möjlighet att välja.

 

Denna bonusutbildning med Pravesha & Satyam ingår inte i årsprogrammet.
(Du sparar istället dina värdefulla värdecheckar till utbildningar som istället kostar 3500 kr - 6800 kr)

 

Vi har redan fått ett väldigt fint gensvar på denna utbildning när vi pratat med kursdeltagare och vi förväntar oss att det kommer bli helt fullbokat som det alltid gör när vi erbjuder en ”billig” bonusutbildning. Så om du vill ha plats på denna helg så rekommenderar vi dig att boka dina platser idag!

BOKA DINA PLATSER HÄR!